Първоначално публикувано от Liminat
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
УЖАС отиде си една красива 166-ца
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеТвърденията ти се базират на това, че колегата го усуква и, че полицая е опитен, само, че колегата може да не е преодолял шока от катастрофата и това да е използвано от полицая когато е съставял акта, както и да е корумпиран.
А методите може да се използвват от съдебно-техническата експертиза, но едва ли полицая използва тези научни подходи.
Тъй, че когато правиш оценки за някой се съобразявай.
Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщениеЗначи колега нито съм пил тогава нито пък съм се дрогирал нито съм бързал , нито някой от полицаите се поинтересува за мнението ни след като видя 2 сериозни ударени мерцедеса (единият на 2 месеца S 6.5 АМG) и дори се и познаваха и направо ме викнаха за подпис на акта ми !!!!!!!!!!!!!!!!! Пък и най-малко виждам да имам някаква полза да увъртам пред вас имам и други катастрофи и не съм крил вината си НИКОГААА ! И ако смяташ че може да си ми полезен бих дори и снимал и качил акта си кажи ,ако не ЖИВ И ЗДРАВ
2. имал ли си възможност да избегнеш удара - и ти си виновен
Comment
-
Първоначално публикувано от aav Покажи съобщениеПишеш общи приказкиAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеДа, така би трябвало да бъде, но реалностите често пъти са различни - нека колегата да бъде потготвен за всякакви варианти.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Колеги щем не щем скоро колицата ми си отива , и се налага с голяма болка да я пусна за части ! Трябва да направя тема с подробно обяснение в правилния раздел , а дотогава някой , ако се сети нещо да му трябва нека ми пише на личниAlfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Ето я и обявате чакам да кажете какво ви трябва , защото скоро отива натам от където връщане няма
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...F7%E0%F1%F2%E8Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Колега и аз да си изкажа съболезнованията за красавицата пожелавам ти следващата да е тази или някоя подобна.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1531i2
Comment
-
Първоначално публикувано от Valio606 Покажи съобщениеКолега и аз да си изкажа съболезнованията за красавицата пожелавам ти следващата да е тази или някоя подобна.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=1531i2
Може би е страшен автомобил, най-добрият на пазара, но снимките, които са от интериора са взети от моята кола, от моята обява. Правете си сами изводи, просто ми попадна и се изненадах.1999 Alfa Romeo 145 QV 155+ Diesel 5th
2003 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 20v 175hp 385nm 6 Speed Manual (ex)
1999 Alfa Romeo 145 1.4 T.S. Junior (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщениеКолеги утре ще отрегистрирам Алфата в КаТ , знаете ли дали ще ми трябва и жената или мога и сам само като си е на мое име , защото знам че при продажда примерно трябва ?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
Comment